Stil Jubileum

Cijfer 15 Goud Helium 86 cm - De Ballonnenkoning

Ik heb het zo maar stil voorbij laten gaan maar in augustus dit jaar bestond mijn bedrijf 15 jaar! Wat heb ik in die tijd al veel mooie sieraden mogen maken. Voor klanten in opdracht en voor mijn eigen collectie. Van een heel aantal sieraden heb ik nog foto’s maar ook van een heel aantal sieraden niet. Als ik al deze bestanden door kijk voel ik veel dankbaarheid voor wat ik heb mogen bijdragen aan mooie momenten in het leven van veel klanten, door het maken van heel veel trouwringen maar ook herinneringssieraden en mooie cadeaus voor speciale gelegenheden zoals een verloving, geboorte of een verjaardag. Bij deze bedankt voor al die mooie opdrachten!

Het komende half jaar richt ik mij vooral op het maken van nieuw werk. Misschien heb je al even in de webshop gekeken maar ik heb daarin weer een heel aantal nieuwe sieraden toegevoegd en de komende tijd komt daar nog heel wat bij.

Natuurlijk ben je ook nog steeds van harte welkom om een afspraak te maken in mijn atelier om en sieraad te laten ontwerpen voor een speciale gelegenheid of voor jezelf natuurlijk!