Creativiteit

Maak je alleen sieraden? Als maker krijg ik die vraag wel eens. Het is natuurlijk zo dat mijn creativiteit zich niet beperkt tot sieraden alleen. Sterker nog, ik zie zo veel mogelijkheden en heb zo veel ideeën in mijn hoofd dat ik er af en toe gek van wordt! 🙂 Steeds moet ik keuzes maken in wat ik ga uitwerken en maken. Dat is best wel eens lastig maar ik weet dat het ook zijn functie heeft, de ideeën die ik dan uitvoer zijn dan vaak de betere. Ik geef mijzelf de laatste tijd de ruimte om naast het goudsmeden ook te schilderen. Dat is nu voor de ontspanning maar ik denk erover om hier toch wat mee te gaan doen. Onder voorbehoud natuurlijk van de tijd die ik daarvoor heb, want daarin moet ik natuurlijk ook keuzes maken..

Hierboven een aquarel die ik gemaakt heb. Hier heb ik al bijna een serie van gemaakt dus misschien wordt het tijd voor een set kaarten. Als het zover is zal ik daar een update van geven!

Verder ben ik erg benieuwd naar wat jij graag over mij en de sieraden zou willen weten. Stuur je mij een bericht met je vraag? Dat zou ik erg leuk vinden!