Bijna Valentijnsdag, sneeuw en weer naar school

Wat een prachtige gezicht die sneeuw! Ik geniet er echt van, jullie ook? Het was natuurlijk wel even ploeteren door de sneeuw vanochtend want de kinderen mogen deze week weer naar school. Ook weer fijn omdat ik me weer meer kan richten op werk om weer mooie sieraden te maken voor jullie.

Het is bijna weer Valentijnsdag! Dat lijkt me dit jaar een mooi moment om eens extra de liefde te vieren en dat kan natuurlijk met een mooi kado voor je geliefde. Maar het hoeft natuurlijk niet alleen maar voor je partner te zijn. Liefde is voor iedereen! Dus verwen jezelf of je ouders of die ene speciale vriendin of je buurvrouw of collega met een mooi sieraad of cadeaubon.

Je kunt iets bestellen in de webshop dat breng ik het persoonlijk langs als je in de buurt van Amersfoort woont. Afhalen bij mijn atelier mag ook weer en verzenden gaat ook prima.

Wil je een sieraad laten maken? Of heb je oude sieraden waarvan je iets moois van wilt laten maken? Dat kan nog steeds. We kunnen bellen via zoom voor een ontwerpgesprek. Je kunt ook mailen of bellen en door middel van foto’s en ontwerptekeningen kan ik nog altijd de mogelijkheden laten zien!

Geniet van de mooie natuur en geniet van de dingen en mogelijkheden die we nog altijd hebben.

Tot mails of horens! Liefs Greetje