oorbellen met kyaniet diamant

Bestellen voor Kerst

Dat was toch wel even schakelen gisteren toen we het bericht van de Lock down kregen.. Had jij alle kerstcadeaus al binnen? Gelukkig is er een webshop en kan de pakketdienst alles nog bezorgen!

Een mooi sieraad is iets wat altijd een dierbaar cadeau en een mooi aandenken blijft aan deze bijzondere dagen. En voor het kerstdiner via Zoom ook heel geschikt! Je oorbellen schitteren op het scherm! En je ring geeft je een fijne afleiding bij het typen!

Als je wat in mijn webshop besteld kom ik het langs brengen als je in Amersfoort of omgeving woont. En als je verder woont werk ik met een speciale bezorgdienst voor verzekerd vervoer zodat je pakket goed bij je afgeleverd wordt!

Weet je de maat niet of vindt je het spannend of de ander het wel mooi vindt? Het sieraad kan altijd achteraf op maat gemaakt worden en geruild voor iets anders als dat nodig is. Of ik maak en ontwerp iets speciaal voor jou. Een cadeaubon is ook nog altijd een optie, stuur mij dan een mail voor hoeveel euro je een bon zou willen kopen.

Ik wens jullie mooie, liefdevolle en gezegende dagen!

Gouden oorbellen met Kyaniet Diamant en Saffier
Gouden oorbellen met Kyaniet Diamant en Saffier